Selvforsyningsdrømme

P1040130

Vi har fået utrolig mange ting foræret ved at flytte hertil, fordi vi bor omgivet af adskillige andre familier, som i årenes løb har stablet alverdens ting på benene. Fårene er her. Høns. To geder, som måske bliver til flere. En gammel æblelund, som gav helt fantastiske Discovery-æbler for en måned siden, og nu er videre til andre sorter. Mirabelletræer. Kompostbunker alle mulige mærkelige steder.

Vores fremadrettede selvforsyningsdrømme inkluderer:

– En buk til gederne, så vi kan få kid og begynde at malke

– Bier

– Endnu en hønseflok, så der kan blive æg til alle

– Bedre opbevaringsmuligheder til alt det, der kommer ind fra haven

– Viden om at behandle uld, så vi kan bruge alt det, som fårene giver

Der er masser at lære og læse om, og mange mulige planlægningsprojekter til vinteren. Førsteprioriteten til næste år bliver etableringen af en ordentlig køkkenhave, så må vi se, hvor meget vi ellers når.