Om

linepaalandet

 

Velkommen!

Mit navn er Line. Jeg er en kvinde i slutningen af tyverne, som efter studietid i byen og eventyr rundt omkring i verden er vendt tilbage til muldjord og højt til himlen. Min italienske kæreste mand og jeg flyttede i 2015 til et landsbyfællesskab på kanten af Søhøjlandet, hvor vi nu skaber hjem med vores lille søn og katten Pino. Vi drømmer om en større og større grad af selvforsyning, og på bloggen her skriver jeg om vores eventyr udi forskellige klar-dig-selv-discipliner, om hverdagsmagi, kreativitet, økologi og lokalsamfundsengagement.

Når jeg ikke bager rugbrød, graver i køkkenhave og hænger ud med fårene (og er på barsel), arbejder jeg med kulturformidling i forskellige afskygninger i Aarhus. Særligt er jeg så heldig at beskæftige mig en del med musikpædagogik og historiefortælling, og det menneskelige nærvær, der kan opstå gennem de to ting, er så fantastisk, at jeg garanteret også kommer til at skrive om det fra tid til anden.

Line på landet handler om livet på landet med alt, hvad det indebærer – men endnu vigtigere handler det om aktivt at vælge det liv, der giver mening. For mig betyder det tid, ro, nærvær. Rødder og magi.

Jeg håber gennem bloggen her at dele med andre til fælles gavn og glæde. Tak fordi du læser med!